DİYARBAKIR / ÇINAR - Çakırkaya Ortaokulu

05366209405
ÇAKIRKAYA MAH. ÇAKIRKAYA KÜME EVLERİ NO 62/1 ÇINAR / DİYARBAKIR
Vizyon
Çağın gerektirdiği yenilikleri takip etmek ve uygulamak, Bilgimizi ve enerjimizi öğrencilerimizin başarılarını artırmak için kullanmak, Mesleğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde meslektaşlarımızla işbirliği içinde yürütmek, Ben değil biz olarak hareket etmek, Tüm öğrencilerimizi kendi çocuklarımız olarak görüp özveriyle çalışmak, Öğrencilerin bireysel ihtiyaç dikkate alan öğretme yöntemleri geliştirmek, Öğrencilerimize yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilecekleri olanakları sağlamak.
Misyon
Atatürk ilkelerine bağlı, demokratik toplum düzenini benimseyen, Okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, Düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, Başkalarının düşüncelerine saygı duyan, Aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, Zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, Paylaşmayı bilen, Yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, Doğayı ve hayvanları seven ve koruyan, bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Uydu İnternet (VSAT)